Onze partners

Unieke wijngeschenken op maat

Bent u op zoek naar een exclusief wijngeschenk? Bij Taste4wine realiseren we wijngeschenken op maat, u kunt het zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Bedank uw werknemers voor hun inzet, of wilt u uw relatie bedanken voor de jarenlange samenwerking of een wijnliefhebber gewoon verrassen?

Wat de gelegenheid ook is, een wijngeschenk op maat valt in de smaak door iedereen die van wijn houdt. Heeft u bepaalde ideeën over het logo en de verpakking? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een prachtig bedrukte wijnkist, een volledig op maat gemaakte kartonnen verpakking of een bedankje om de flessenhals. Wij denken graag met u mee, zodat uw wijngeschenk een uniek en persoonlijk cadeau wordt om te geven.

 

Wijn cadeau met eigen etiket

Heeft u binnenkort een jubileum, verjaardag, feestdag of een ander speciaal moment, maar weet u niet wat u moet geven? Een fles wijn cadeau is altijd goed, maar nog specialer als die voorzien is van een eigen etiket. Bij Taste4wine kunt u uw eigen wijnetiket ontwerpen voor elke gelegenheid. Maak een keuze uit onze rode, witte en mousserende wijnen. Bedenk zelf de naam van de wijn, de herkomst, de datum van produceren en voeg een persoonlijke tekst toe. Zo geeft u een wijngeschenk wat men niet snel zal vergeten.

Wilt u voor uw bedrijf een wijnfles met eigen etiket? Ook dat is mogelijk bij ons. Geef uw klantenrelaties of collega’s een fles wijn van uw bedrijf cadeau. Dit zal niet alleen gewaardeerd worden, maar uw bedrijf wordt hiermee ook gezien.

Bedrukte wijnkistjes, een uniek wijngeschenk

Naast dat u ervoor kunt kiezen om de wijnfles te personaliseren, heeft u ook de keuze om de verpakking naar eigen smaak te ontwerpen. Ga voor een bedrukte houten wijnkist, dit maakt het wijngeschenk compleet en nog mooier om te geven. Zelfs nadat de fles wijn leeg is zal men de wijnkist bewaren, omdat het een persoonlijk en uniek cadeau betreft.

We denken graag met u mee over wat u op de wijnkist wilt graveren. Dit kan bestaan uit een bedrijfslogo, familiewapen, quote of een persoonlijke tekst. Alles geheel naar eigen smaak. Als u ons het ontwerp doorgeeft, creëren wij het voor u.

Interesse in onze wijngeschenken?

Naast onze wijngeschenken bieden wij ook arrangementen aan die variëren van wijnproeverijen, het organiseren van bedrijfsborrels tot aan bedrijfsevenementen op locatie. Bij de laatste nemen wij onze mooie wijnen, gepassioneerde sommeliers en fervente koks mee naar uw locatie om van uw bedrijfsevenement een ware beleving te maken.

Is uw interesse in onze persoonlijke wijngeschenken gewekt? Geef ons uw wensen door en wij zorgen voor de rest. Heeft u vragen over onze producten en/of diensten? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Voor het bestellen van uw wijngeschenk kunt u ook onderstaand formulier invullen.

Wijngeschenk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tevreden Relaties die u voor gingen