Onze partners

Bedrijfsborrel

Borrelen in stijl? Taste 4 Wine weet niet beter. Wijn staat voor leven en vreugde, maar wij voegen stijl nog aan dit rijtje toe. Wij bieden u een wijnproeverij die in het teken staat van verbinding en mooie momenten. Dat wordt echter niet alleen bereikt met een prachtige selectie wijnen. Wij bieden u dan ook meer dan onze naam doet vermoeden. Met culinariteit en ambiance zetten wij de toon voor een ongedwongen, sfeervolle avond. Als dat naar meer smaakt, nodigen wij u graag uit om verder te lezen.

Bedrijfsborrel

Wijnproeverij en bedrijfsborrel

Taste 4 Wine bezit over de juiste ingrediënten om uw bedrijfsborrel tot een succes te maken. Wijn kan daar natuurlijk niet aan ontbreken. Wijn kenmerkt zich door een groot aantal factoren waaronder zijn afkomst, druivensoort, makers en smaak. Deze vormen samen een verhaal. Onze kennis van wijn en gastronomie stelt ons in staat om deze verhaallijnen en uw gezelschap samen te brengen. Bovendien kent onze chef-kok de perfecte wijn-spijs combinatie en is het mogelijk om bij ons te dineren. Dit kan in een van onze stijlvolle locaties in Midden-Nederland.

(Online) Bedrijfsborrel organiseren? Laat het aan ons over.

Taste 4 Wine kan uw bedrijfsborrel volledig verzorgen en houdt daarbij rekening met uw wensen. Wij kunnen de wijnproeverij op locatie verzorgen, maar om eens van omgeving te veranderen kunt u ook op een van onze locaties in Amsterdam, Uithoorn, Maarssen of Alphen aan den Rijn terecht. Als onze gast staat uw wens centraal en we horen het dan ook graag als u specifieke wensen heeft of benieuwd bent naar bepaalde druifsoorten, wijngebieden of wijnhuizen.

In de huidige situatie bieden wij ook online bedrijfsborrels en nieuwjaarsrecepties.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Onze wijnen in combinatie met onze prachtige locaties spreken tot de verbeelding. Even denkt u dat u zich in Frankrijk waant en wijnen proeft in een chateau. Bent u geïnteresseerd in een wijnproeverij op een van onze unieke locaties? Schroom dan niet om contact op te nemen, dan nemen wij de opties graag met u door. Graag tot ziens!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tevreden Relaties die u voor gingen