Onze partners

Bedrijfsevenement op locatie

Bijzondere gelegenheden viert u natuurlijk met bijzondere wijn. Taste 4 Wine heeft verschillende mogelijkheden om uw bedrijfsevenement extra cachet te geven, gewoon op uw eigen locatie. Wij nemen onze mooie wijnen, bevlogen sommeliers en bezielde koks mee naar uw locatie om van uw bedrijfsevenement een unieke beleving te maken. Ook op uw eigen locatie nemen wij u mee op een reis door de wereld van wijn en spijs, terwijl u geniet van alle smaken die voorbijkomen. U kunt uw werk en de waan van de dag met een gerust hart achter u laten. Vanaf hier nemen wij het over.

Bedrijfsevenement op locatie

Wijn- en champagnebar

Op uw bedrijfsevenement is onze wijn- en champagnebar een ware blikvanger! Een sfeervolle plek waar u de andere gasten ontmoet en samen proost op de mooie dingen van het leven. Natuurlijk met een van onze bijzondere wijnen. De wijn- en champagnebar vullen wij uiteraard met de wijnen van uw keuze. Met deze bar haalt u een ware wijnbeleving in huis!

Wijnproeverij

Een wijnproeverij als onderdeel van uw bedrijfsevenement? Waarom niet! Wij brengen de mooiste wijnen en meest bevlogen vinologen mee en verzorgen op uw eigen locatie een uitgebreide proeverij waarbij we u een diversiteit aan smaken serveren en alles vertellen over de achtergrond van de wijnen. Taste 4 Wine biedt u prachtige wijnen aan die ieder een eigen verhaal hebben. Onze wijnliefhebbers vertellen u alles over de afkomst, druivensoort en makers die schuilgaan achter de onverwachte, rijke smaken. U kunt de selectie van de wijnen aan ons over laten en uzelf en uw gasten ermee verrassen, maar we kunnen ook gezamenlijk een mooie selectie samenstellen, geheel naar uw smaak.

Catering

Zowel bij de wijn- en champagnebar als bij de proeverij kunnen wij naast mooie wijnen ook eten serveren. Dit kunnen hapjes zijn, maar ook een barbecue of een uitgebreid diner. Volledig in de stijl van en passend bij uw bedrijfsevenement op locatie.

Executive dining

Een exclusief diner voor u en uw medewerkers? Met executive dining biedt u de ultieme gastronomische ervaring op uw bedrijfsevenement. Naast onze mooiste wijnen, serveren wij u een uitgebreid diner waarbij het u aan niets ontbreekt. Wijn en spijs worden voor dit diner perfect op elkaar afgestemd.

Laat het werk en de waan van de dag gerust van u afglijden, ook als u zich op uw eigen kantoor bevindt. U kiest de locatie en wij zorgen voor de juiste sfeer, waardoor u zich al snel in een andere wereld waant. Een wereld waar wijn en druiven domineren en waar u alleen maar hoeft te genieten en te ervaren.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wilt u een bedrijfsevenement op een unieke locatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schroom niet om contact met ons op te nemen, dan spreken we de mogelijkheden graag met u door.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tevreden Relaties die u voor gingen