Wat relaties over ons zeggen

Anggie TushitaAnggie Tushita
08:53 09 Oct 23
Vorige week hebben wij een hele leuke wijnproeverij gehad. Heel interessant en zeker aanrader!Het was leuk om te horen hoe je wijn kunt beoordelen! De man, Melvin was super aardig en vriendelijk. De wijnen waren super lekker!
Liz van VelzenLiz van Velzen
04:17 04 Oct 23
Melvin heeft een wijnproeverij voor ons (een groep van 6 vriendinnen) verzorgd. Het was heel gezellig. Melvin is enthousiast en weet veel van wijnen. De opbouw is leuk en het is fijn dat je een papier voor je hebt liggen waarop je de wijn op verschillende punten kunt beoordelen. Ook handig dat we daarna meteen de lekkerste wijnen bij hem konden bestellen en mee naar huis konden nemen.
Debby EekmanDebby Eekman
10:19 24 Jun 23
Gisteren de opening van mijn nieuwe pand in Almere. Tast 4 Wine verzorgde de wijnen bij de Pizza's die terplekke werden gemaakt.Het was echt geweldig, heerlijke wijnen afgestemd op de pizza's waarbij ook verteld werd waar de wijn vandaan kwam en waarom die zo goed paste bij de betreffende pizza :-)En natuurlijk begonnen met een heerlijke bubbel!! Fantastisch!!Dank je wel Melvin voor de heerlijke wijnen, iedereen heeft er van genoten!
Steven de KokSteven de Kok
15:19 24 Apr 23
Beste Taste 4 Wine super bedankt voor de geweldige online proeverij. Er stond een fysieke proeverij gepland maar dit was een super alternatief. Super fijn en goed dat we vooraf alle spullen hebben gekregen, deze ben jezelf komen brengen, alle formulieren en pennen waren aanwezig. Was echt een super ervaring en we hebben ander half tot 2 heerlijk over wijn gesproken en gedronken. We hebben veel informatie over het proeven, de wijnen, de streken en de wijnhuizen gekregen. Het was echt super top en goed geregeld.
bas bbas b
12:50 21 Mar 23
Melvin, eigenaar van Taste4Wine, heeft een geweldige wijn proeverij verzorgt bij ons op kantoor! Inclusief passende hapjes bij de verschillende wijnen. Erg leerzaam en super leuk om ook het verhaal achter de verschillende wijnen te horen. Super leuke opbouw in de manier waarop we de wijnen moesten proeven en beoordelen. Echt een aanrader om dit met collega’s of vrienden te doen.
John MoormanJohn Moorman
19:28 06 Feb 23
Kreeg deze super leuke wijnproeverij aan huis aangeboden door mijn dochters en man. En het was top. Heerlijke wijnen geproefd onder zeer professionele en gezellige begeleiding van Melvin. Wij hebben genoten.Echt een aanrader.Ria Moorman
myrthe koolhofmyrthe koolhof
09:26 20 Jan 23
Taste4Wine heeft een wijnproeverij gehouden tijdens onze nieuwjaarsborrel van YER Arnhem. Dit was een erg leuke toevoeging aan onze borrel en Melvin voelde goed aan of iemand graag veel of weinig erover wilde weten en speelde hier goed op in!
Grietje DekkerGrietje Dekker
17:46 04 Jan 23
We hebben een hele gezellige en informatieve middag gehad met taste 4 wine.Melvin kon leuk en enthousiast vertellen over alle wijnen. Zeker een aanrader!!
Simone MentinkSimone Mentink
13:54 12 Jan 22
Melvin heeft een fantastisch evenement neergezet voor ons bedrijf! Je ziet/hoort dat Melvin heel veel passie heeft voor wijn en weet dit ook over te brengen. De wijnproeverij was in het Engels en alles wat tot in de puntjes verzorgd. Wij wilden graag een leuk aandenken in het pakket meesturen, wat uiteindelijk een kaasmesje is geworden. Melvin, bedankt voor je enthousiasme, goede service en heerlijke wijnen! Zeker een aanrader.
Niels LusinkNiels Lusink
11:57 17 Dec 21
Ik wil Taste 4 Wine en specifiek Melvin van harte bedanken voor het organiseren van een wijn proeverij voor een groep van 12 collega’s op zeer korte termijn! Met zijn klantgerichte, “can-do” mentaliteit heeft Melvin ervoor gezorgd dat we een erg leuke, leerzame en vooral lekkere proeverij hebben gehad. Chapeau!
Micha KroesMicha Kroes
16:35 14 Dec 21
Superleuke tasting gehad van Melvin. Heb dit gedaan met mijn team als online event. Was in het engels en met een online quiz waarbij je een wijntje kon winnen. Echt wat geleerd over wijn, hoe je druiven, smaken kan herkennen en proeven.
Marco van der SarMarco van der Sar
20:26 19 May 21
Met een internationale groep van 22 mensen hebben wij een leuke en leerzame avond gehad! Onder leiding van Melvin kennis gemaakt met alles wat je van wijn moet weten en daarna 6 hele bijzondere glazen geproefd. Passie van Melvin werkt aanstekelijk en door zijn kennis kan hij op alle vragen antwoord geven en inspelen op wat de groep wil. Erg leuk en leerzaam!
js_loader