Onze partners

Wijnproeverij uitje

Over smaak valt niet te twisten, luidt het gezegde. Op een wijnproeverij gaat het er echter iets anders aan toe! Er zijn tenslotte zoveel verschillende wijnsoorten dat enige kennis van goede wijnen gewenst is. Bij Taste 4 Wine is behalve een brede selectie wijnen ook specialistische kennis aanwezig en daarom dé plek om wijnen te leren kennen. Heeft u altijd al eens een wijnproeverij als uitje willen doen? Lees dan verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Hoe gaat een wijnproeverij?

Elke wijn die wij schenken heeft een eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Bij een wijnproeverij komt een geschiedenis over zijn afkomst, de druivensoort, de makers en zijn unieke smaak aan bod. Onze naam verklapt dan ook al dat er aan smaak geen gebrek is met onze zorgvuldig samengestelde collectie wijnen. Echter smaken wijnen nog beter wanneer deze gecomplementeerd worden door een bijpassend gerecht. Onze chef-koks maken uw avond dan ook graag compleet door een heerlijk diner bij de wijnproeverij aan te bieden. Er zijn diverse mogelijkheden en graag horen we wat uw wensen zijn.

Wat maakt een wijnproeverij tot een uitje?

Neemt u deel aan een wijnproeverij voor beginners of gevorderden? Dat maakt bij ons geen verschil. Al bent u nog de grootste wijnliefhebber, een deelname aan een wijnproeverij verrast u steeds weer opnieuw. De wijnwereld veranderd constant en dit weerspiegelt zich in ons aanbod wijnen. Dat is wat een wijnproeverij iedere keer weer een uitje maakt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de stijlvolle locaties waar wij onze wijnproeverijen verzorgen…

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Zegt u dagje uit? Dan zegt u wijnproeverij bij Taste 4 Wine. Wilt u op een unieke locatie vergaderen tijdens een wijnproeverij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schroom niet om contact met ons op te nemen, dan spreken we de mogelijkheden graag met u door. Graag tot ziens!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tevreden Relaties die u voor gingen