Onze partners

Teamuitje wijnproeverij

Heeft u er al eens aan gedacht om een wijnproeverij als teamuitje te organiseren? Daar is niets standaard aan, zeker niet wanneer die wordt georganiseerd door Taste 4 Wine! Wij hebben kennis van alle smaakprofielen en een neus voor wijn en spijs combinaties. Daarbij houden wij te allen tijde rekening met uw wensen. Zo kunnen wij de wijnproeverij in een bepaald thema verzorgen of een leuke workshop organiseren. Zo komen we in gezamenlijk overleg tot een idee zodat u en uw teamgenoten een teamuitje beleven om nooit te vergeten!

Een wijnproeverij als bedrijfsuitje

Er zullen weinig mensen zijn die zeggen niet van lekker eten te houden. Voor alle Bourgondiërs onder ons mag wijn proeven dan ook geen straf zijn en mag met recht als een van de betere culinaire bedrijfsuitjes genoemd worden. Tijdens een wijnproeverij wordt er een rijke selectie wijnen voorgeschoteld waarover onze sommeliers uitgebreid kunnen vertellen. Waar dat gaat zijn? Dat is aan u! Wij kunnen een wijnproeverij bij u op locatie organiseren en met een wijn- en champagnebar langskomen, maar ook organiseren wij wijnproeverijen op onze bijzondere locaties in Amsterdam, Uithoorn, Maarssen en Alphen aan de Rijn.

Ideeën voor een bijzonder teamuitje

Wanneer Taste 4 Wine een wijnproeverij als bedrijfsuitje organiseert mag die niet aanvoelen als de wekelijkse vrijmibo. Er mag dan wel wijn aan te pas komen, maar een teamuitje bij ons raakt niet snel in de vergetelheid. Daar zorgen wij hoogstpersoonlijk voor! Zo is het mogelijk om een wijnproeverij te combineren met een andere activiteit zoals tennissen, een pub quiz of een kookworkshop. Na zich te hebben ingespannen geniet u immers extra van een goed glas wijn. Wat ook niet misstaat is een wijnproeverij met een heerlijk als teamuitje, want laten we wel wezen: er bestaan prachtige wijn en spijs combinaties die u niet wil laten liggen. Zoals u hoort zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wijnproeverij als teamuitje? Neem contact met ons op!

Taste 4 Wine biedt verschillende wijnproeverij arrangementen, maar de invulling hiervan is altijd bespreekbaar. Voor ons is elke proeverij maatwerk, omdat smaken nu eenmaal verschillen en elk gezelschap anders is. Wij horen het dan ook graag als u specifieke wensen heeft en of er bijvoorbeeld bepaalde druifsoorten of wijngebieden meegenomen kunnen worden tijdens een proeverij. Bent u geïnteresseerd en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen!

Tevreden Relaties die u voor gingen