Onze partners

Wijnproeverij thuis: genieten van heerlijke wijnen met Taste 4 Wine

Wil jij graag een gezellige en sfeervolle activiteit organiseren voor thuis? Dan is een wijnproeverij thuis een fantastisch idee! Bij Taste 4 Wine bieden wij verschillende mogelijkheden voor een geslaagde wijnproeverij bij jou thuis.

Onze ervaren en enthousiaste vinoloog komt bij jou thuis en zal uitleg geven over de geselecteerde wijnen. Daarnaast krijg jij tips over het proeven en beoordelen van de wijnen. Zo leer jij niet alleen meer over wijn, maar ontdek je ook jouw eigen smaak tijdens de wijnproeverij thuis.

✔ Samen met een échte sommelier
✔ Ook met kaas en hapjes mogelijk
✔ 10+ jaar ervaring
✔ Volledig op maat mogelijk (soorten smaken, prijs range etc.)

 

Ontdek de wereld van wijn

Onze wijnspecialisten vertellen je graag alles over de wereld van wijn. Van het proces van wijn maken tot de smaak van verschillende wijnen en het proeven ervan. Of je nu een beginner bent of een echte wijnkenner, onze experts kunnen je bijpraten op alle niveaus.

Heerlijke terroir gedreven wijnen

Wij nemen heerlijke kwaliteitswijnen mee die terroir gedreven zijn. Dit betekent dat ze typisch zijn voor het druivenras, klimaat en omgeving waar ze vandaan komen. Of je nu wilt genieten van wijnen uit Spanje, Frankrijk of een ander land, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke wijnproeverij thuis beleeft.


Proef en leer!

Om alle informatie over de wijnen te onthouden, gebruiken wij proefformulieren waarop wij alle karaktereigenschappen van de wijn opschrijven. Tijdens de wijnproeverij aan huis leren wij jou hoe je deze formulieren invult, zodat je na het evenement alles rustig kunt nalezen.

Waarom kiezen voor een wijnproeverij thuis?

Een wijnproeverij bij jou thuis heeft veel voordelen. Je hoeft niet de deur uit en kunt genieten van heerlijke wijnen in jouw eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast is het een leuke en leerzame activiteit om samen met vrienden of familie te doen. Ook is het mogelijk om de wijnproeverij te combineren met bijvoorbeeld een borrel of diner.

wijnproeverij thuis

Maak je avond compleet tijdens de wijnproeverij thuis

Wil je jouw avond nog completer maken? Wij bieden ook de mogelijkheid om de wijnen te combineren met hapjes, zodat je een volledige wijn- en spijservaring kunt beleven.

Wijnproeverij bij jou thuis voor bedrijven

Ook voor bedrijven bieden wij mogelijkheden voor een wijnproeverij thuis. Dit kan bijvoorbeeld als teambuilding activiteit of als onderdeel van een bedrijfsborrel. Samen met jou stellen we een programma op maat samen, waarbij we rekening houden met jouw wensen en budget.

Wil jij meer informatie?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een wijnproeverij aan huis van Taste 4 Wine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen jou graag meer over de verschillende opties en stellen een offerte op maat voor jou samen. Geniet binnenkort van heerlijke wijnen tijdens jouw eigen wijnproeverij thuis!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tevreden Relaties die u voor gingen