Onze partners

Wijn als relatiegeschenk

Geen idee wat voor relatiegeschenk u wilt geven? Het zoeken naar een relatiegeschenk kan soms als een eeuwige zoektocht voelen. Uiteindelijk is het meest belangrijke echter dat u met het gekozen relatiegeschenk uw waardering voor de ontvanger laat blijken. Dat kan al met een mooie fles wijn. Wijn staat voor het vieren van succes en de ontvanger zal weten dat zijn bijdrage niet onopgemerkt is gebleven. Of het nu voor een medewerker, zakenrelatie, partner of andere belanghebbende is, bij Taste 4 Wine helpen we u graag aan een geschikt cadeau.

Waar moet een relatiegeschenk aan voldoen?

Een pen met uw logo erop is nu niet bepaald om over naar huis te schrijven. Een relatiegeschenk moet dan ook direct enthousiasme oproepen, nog het liefst voordat de fles ontkurkt is. Gelukkig beperkt de verfijnde smaak van Taste 4 Wine zich niet tot wijn. Wij zorgen er namelijk ook voor dat de wijn in een prachtige cadeauverpakking komt. De wijnen kunnen origineel verpakt worden, bijvoorbeeld door een kistje waar ook uw bedrijfslogo op bedrukt kan worden of een speciale boodschap. Gepersonaliseerde wijn cadeaus blijven tenslotte het leukst! Er is veel mogelijk en graag horen we wat uw wensen zijn om zo tot een passende uitvoering te komen.

Taste 4 Wine maakt het mogelijk!

Wat voor wijn relatiegeschenk u geeft is volledig aan u. Taste 4 Wine biedt een prachtige selectie aan wijnen die genoeg ruimte bieden tot personalisatie, zodat u iets weg kan geven waarvan de ontvanger écht blij wordt. Rood of wit, droog of zoet, Frans of Italiaans: het kan allemaal. Ook een wijnpakket als relatiegeschenk behoort tot de mogelijkheid, wat eventueel aangevuld kan worden met een lekkernij als kaas.

Relatiegeschenk wijn bestellen? Neem contact met ons op.

Mocht u geïnteresseerd zijn in wijn als relatiegeschenk, schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Graag helpen we u verder om tot een passend cadeau te komen dat de ontvanger niet snel zal vergeten. Wij kunnen het relatiegeschenk wijn bezorgen bij de ontvanger. Zo wordt de verrassing nog leuker en heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tevreden Relaties die u voor gingen