Onze partners

Samen heerlijke wijnen proeven in Amsterdam.

Welkom bij Taste4Wine, dé plek voor een onvergetelijke wijnproeverij in Amsterdam. Wij bieden niet alleen een uitgebreide selectie van premium wijnen, maar ook de mogelijkheid om te genieten van deze wijnen tijdens een teambuilding evenement op locatie.

Onze wijnproeverijen zijn perfect voor een personeelsuitje, jubileumviering of vriendendag. Met een wijnproeverij als onderdeel van uw evenement, biedt u uw gasten niet alleen de kans om nieuwe wijnen te ontdekken, maar ook om te genieten van een unieke en gezellige sfeer.

Wijnproeverij Amsterdam
wijnen proeven

Prachtige proeflocatie

Onze locatie in Amsterdam is bijzonder goed bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerfaciliteit, waardoor uw gasten zonder zorgen kunnen komen en gaan. Wij kunnen uw teambuilding evenement volledig op maat samenstellen, inclusief lunch of diner. Of u nu een teambuilding evenement organiseert voor uw bedrijf of een privé-evenement voor vrienden en familie, wij zorgen ervoor dat uw wijnproeverij een succes wordt.

Onze deskundige wijnadviseurs zullen u begeleiden tijdens de wijnproeverij en u laten kennismaken met de beste wijnen uit de hele wereld. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende druivenrassen, de geschiedenis van de wijn en hoe u de perfecte wijn-spijscombinatie kunt maken.

Kortom, bij Taste4Wine bieden wij u de perfecte combinatie van hoogwaardige wijnen, een gezellige sfeer en een onvergetelijke ervaring Boek vandaag nog uw wijnproeverij op locatie in Amsterdam en laat ons uw evenement tot een succes maken. We hebben op deze locatie hebben we capaciteit tot 250 personen.

Zullen we samen proeven?

Zou jouw gezelschap graag wat langer borrelen? Liever meer dan 8 wijnen proeven? Geen enkel punt dit stemmen we samen af.

Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Aanmelden wijnlocatie amsterdam

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tevreden Relaties die u voor gingen