Onze partners

Jaarcijfers bespreken tijdens wijnproeverij

Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden. Voordat u het nieuwe jaar ingaat zult u het jaar echter eerst goed af moeten sluiten en de nodige voorbereidingen treffen om het nieuwe jaar net zo soepel te laten verlopen. Waarom beloont u zichzelf dan niet alvast met een instant reward in de vorm van een wijnproeverij? Tenslotte heeft u wel wat te vieren als u het jaar goed heeft afgesloten of met nieuwe, positieve energie het nieuwe jaar in gaat. Proost erop door de jaarrekening te bespreken tijdens een wijnproeverij bij Taste 4 Wine!

Bespreken jaarcijfers

Wijnproeverij met diner tot in de puntjes geregeld

Tot de bespreekpunten van een jaarrekening behoren onder andere de evaluatie hiervan, maar ook hoe de toekomst er precies uit gaat zien. Er zal onder andere gekeken moeten worden naar de huidige financiering, hoe u deze kunt optimaliseren en welke subsidiemogelijkheden er zijn. Bij Taste 4 Wine krijgt u hier uiteraard alle ruimte voor. Echter zullen onze sublieme wijnen en bijpassende gerechten ook deel uit gaan maken van het gesprek. Onze medewerkers zullen met u de geschiedenis over de afkomst, druivensoort, de makers en de reden van zijn unieke smaak doorlopen en onze chef-kok kan daarbij een passend gerecht opdienen welke garant staat voor de ultieme smaakervaring.

Waarom de jaarrekening evalueren tijdens een wijnproeverij?

Bepaalde zakelijke aangelegenheden kunnen beter besproken worden onder het genot van een goed glas wijn. Maak er een moment van om uw zakelijke relatie te onderhouden en uw gevoel voor smaak te onderstrepen. Bij Taste 4 Wine kunt u terecht voor zowel een wijnproeverij op locatie als op locaties in Amsterdam, Uithoorn, Maarssen en Alphen aan de Rijn waar we er alles aan doen u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Gastvrijheid staat bij ons voorop en gaat hand in hand met kennis, ervaring en ambiance. Bovendien bieden wij u de ruimte om de wijnproeverij naar eigen smaak in te richten. Graag komen wij aan uw wensen tegemoet. Mocht u vragen hebben of een wijn willen komen proeven? Neem dan contact met ons op!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tevreden Relaties die u voor gingen