Onze partners

Vergaderen tijdens wijnproeverij

Verloopt het vergaderen op werk soms moeizaam? Al is het een zakelijke aangelegenheid en kenmerkt deze zich door structuur kan een andere aanpak dé sleutel zijn tot succes. Structuur is belangrijk om ideeën uit te wisselen en om besluiten te nemen, maar door de focus te verleggen op overeenkomsten in plaats van verscheidenheid creëer je eenheid. Wijn zorgt voor verbondenheid aan tafel, een ingrediënt wat beslist niet mag ontbreken aan de vergadertafel. Een wijnproeverij kan bij Taste 4 Wine. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en ontdek hoe wij te werk gaan!

Wijn proeven en vergaderen?

Door in een andere sfeer te werk te gaan zult u ook vanuit een andere zienswijze zaken benaderen die leidt tot onverwachte oplossingen. Bovendien staat een wijnproeverij in het vooruitzicht garant als stimulans om deze tot een goed einde te brengen. Het einde van een verhaal betekent het begin van een nieuw verhaal en dat is waar wij instappen. Taste 4 Wine biedt u een prachtige selectie wijnen aan die ieder zijn eigen verhaal kent. Onze wijn liefhebbers vertellen u graag meer over de afkomst, druivensoort en makers die schuilgaan achter de onverwachte, rijke smaak. Onze koks delen deze kennis en schotelen u bijpassende gerechten voor die de ervaring compleet maken.

Vergaderen leuk maken met wijn proeverij

Niet alleen wijn, maar ook ideeën moeten rijkelijk kunnen vloeien. Kunst heeft effect op inspiratie en bij Taste 4 Wine verstaan we de kunst van lekker eten en drinken. Wij bieden u dan ook een culinaire ervaring waarbij het u aan niets zal ontbreken. Taste 4 Wine brengt u samen op een manier die verschilt van een bijeenkomst in een saaie vergaderzaal en nodigt uit om ideeën tot leven te brengen. Dit kan in een van onze vergaderlocaties in Midden-Nederland waar gastvrijheid voorop staat en hand in hand gaat met kennis, ervaring en ambiance.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op een unieke locatie vergaderen tijdens een wijnproeverij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schroom niet om contact met ons op te nemen, dan spreken we de mogelijkheden graag met u door.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tevreden Relaties die u voor gingen