Onze partners

Teambuilding wijnproeven

Het belang van samenwerking in uw bedrijf dient te allen tijde onderstreept te worden. Met name op de werkvloer, omdat u samen tot resultaten komt en ieder individu hier aan bijdraagt. Het kan echter zo zijn dat de waarde hiervan onderschat wordt omdat het als vanzelfsprekend wordt gezien. Dat het er met de paplepel ingegoten sluit echter niet uit dat dit nooit vergeten wordt. Wijn wordt echter niet met de paplepel ingegoten voor een reden. Samenwerken is een constant proces van leren en een teambuilding wijnproeven verleent zich uitstekend om u en uw collega’s hieraan te herinneren.

Teambuilding wijnproeven

Waarom een teambuilding wijnproeven?

U komt tot de essentie van een goede samenwerking door tegenstrijdige belangen en onderdrukte emoties weg te wuiven. De Romeinse dichter Horatius zei eens dat wijn het hart opent. Een luchtige teambuilding activiteit als wijnproeven doet precies dat en biedt ruimte om zich als team verder te ontwikkelen. Tijdens een teambuilding workshop wijnproeven maakt u kennis met de rijke selectie wijnen en bespreekt u deze met elkaar. Wij vertellen u over de afkomst, druivensoort, de makers en de unieke smaak maken de wijn tot wat het is. Deze teambuilding draait echter niet om zoveel mogelijk kennis te vergaren maar om verbinden, goede gesprekken en een mooi samenzijn.

Hoe Taste 4 Wine te werk gaat

Met uw collega’s strijkt u neer op een van onze stijlvolle locaties in Midden-Nederland waar passie voor wijn en liefde voor gastronomie de boventoon voeren. Wij houden van wijn en delen daarom onze liefde en kennis graag met u. Terwijl u een keuze maakt uit onze rijke selectie wijnen bereiden onze chef-koks bijpassende gerechten die de smaakervaring compleet zullen maken. Wij gaan niet door middel van een strikte procedure te werk en bieden dan ook ruimte aan u om eigen ideeën in te brengen. Een wijnproeverij op het werk zelf kan bijvoorbeeld ook! Graag bespreken we met u wat er zoal mogelijk is.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op een unieke locatie vergaderen tijdens een wijnproeverij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een voorstel op maat. Graag tot ziens en santé!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tevreden Relaties die u voor gingen