Onze partners

Een online wijnproeverij maakt jouw online bijeenkomst een stuk leuker

Een online wijnproeverij is perfect om iedere online bijeenkomst onvergetelijk te maken. Met een druk op de knop verandert u de achtergrond van uw Zoom-vergadering in een glooiende wijngaard. En met datzelfde gemak nemen wij u vervolgens mee in de wondere wereld van wijn. Voordat u het weet waant u zich in Bordeaux. Of Bourgogne . Of toch Rioja? Dat blijft een verrassing. De keuze is aan u. Wij hebben wijnen uit meer dan 20 verschillende streken van over de hele wereld en wij stellen uw proeverij graag naar uw wensen samen. Taste 4 Wine organiseert online wijnproeverijen met collega’s, vrienden of familie en garandeert u op voorhand een geslaagde avond.

✔ Samen met een échte sommelier
✔ Ook met kaas en hapjes mogelijk
✔ 10+ jaar ervaring
✔ Volledig op maat mogelijk (soorten smaken, prijs range etc.)

 

Online wijnproeverij, hoe werkt dat?

Wanneer er een datum geprikt is en alle deelnemers bekend zijn, kunnen we starten met het voorbereiden van de online wijnproeverij. Hieronder concreet uitgelegd hoe het in zijn werk gaat:

Stap 1: Gesprek vooraf. We maken kort kennis, bespreken de wensen (price range wijnen etc.) en het aantal deelnemers.

Stap 2: Alle deelnemers krijgen thuis een heerlijk proefpakket opgestuurd.

Stap 3: De deelnemers krijgen per mail een instructie hoe ze zich kunnen voorbereiden op de proeverij + online toegangslink en proefformulieren.

Stap 4: Het evenement begint! De deelnemers krijgen een uitleg hoe wijn tot stand komt.

Stap 5: We gaan blind proeven. Samen gaan we in een interactieve sessie leren (determinerend) te proeven. Zullen we alle druiven/ wijnen en smaken eruit kunnen halen?

Goed om te weten

  • Voor, na en tijdens het evenement is er altijd ruimte voor vragen.
  • Na het evenement kunnen alle deelnemers nog lekker doorvergaderen of borrelen. Het voordeel is: niemand hoeft meer naar huis!

Alleen, maar toch samen!

Op dit moment kan Taste 4 Wine enkel online wijnproeverijen verzorgen. Wij regelen alles en sturen iedere genodigde vooraf de wijnen toe. U proeft gezamenlijk online, terwijl wij u alles vertellen over de herkomst, de makers en de unieke smaak. Ook online hoeft het u aan niets te ontbreken en kunt u zorgeloos samen zijn. 

Het verhaal van wijn zal altijd verteld blijven worden. Er is ontzettend veel over te vertellen en zelfs voor de echte kenner is er nog nieuw te ontdekken terrein. Onze wijnen hebben allemaal hun eigen verhaal, wij kunnen u zeker nog verrassen. Maar we willen het ook graag samen met u invullen.

Reserveer snel jouw online wijnproeverij

Hebben wij uw interesse in een online wijnproeverij gewekt? Graag horen wij wat uw wensen zijn. U kunt een proeverij volledig naar eigen smaak inrichten. Wij zitten klaar om met u mee te denken en van uw proeverij een onvergetelijke ervaring te maken! Neem telefonisch contact op of verstuur onderstaand formulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tevreden Relaties die u voor gingen