Onze partners

Online wijnproeverijen (op maat)

‘Social distancing who?’ Dat u op het moment niet bij elkaar kan komen, wil niet zeggen dat u niet kunt samenzijn. Ook online kunnen wij voor u een onvergetelijke ervaring verzorgen. Met een druk op de knop verandert u de achtergrond van uw Zoom-vergadering in een glooiende wijngaard. En met datzelfde gemak nemen wij u vervolgens mee in de wondere wereld van wijn. Voordat u het weet waant u zich in Bordeaux. Of Bourgogne . Of toch Rioja? Dat blijft een verrassing. De keuze is aan u. Wij hebben wijnen uit meer dan 20 verschillende streken van over de hele wereld en wij stellen uw proeverij graag naar uw wensen samen.

Taste 4 Wine organiseert online wijnproeverijen met collega’s, vrienden of familie en garandeert u op voorhand een geslaagde avond. Meer weten? Lees dan verder!

Online wijnproeverij op maat

Het verhaal van wijn zal altijd verteld blijven worden. Er is ontzettend veel over te vertellen en zelfs voor de echte kenner is er nog onontgonnen terrein. Onze wijnen hebben allemaal hun eigen verhaal, wij kunnen u zeker nog verrassen. Maar we willen het ook graag samen met u invullen. 

Een online proeverij bestaat uit een selectie van onze wijnen. Ook kunt u het boek ‘Ik weet wat van wijn’ erbij bestellen. Vooraf bespreken we uw wensen op het gebied van smaken, druivensoorten en stellen op basis daarvan een mooi arrangement samen. U kunt er zelfs voor kiezen om ook een selectie van noten en kazen toe te voegen aan het arrangement. Deze verzenden wij in één pakket aan alle genodigden van de wijnproeverij. U hoeft alleen nog maar op tijd in te loggen.

Alleen, maar toch samen!

Op dit moment kan Taste 4 Wine enkel online wijnproeverijen verzorgen. U kunt dan wel niet samen komen, maar wel samen genieten! Wij regelen alles en sturen iedere genodigde vooraf de wijnen toe. U proeft gezamenlijk online, terwijl wij u alles vertellen over de herkomst, de makers en de unieke smaak. Ook online hoeft het u aan niets te ontbreken en kunt u zorgeloos samen zijn. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Hebben wij uw interesse in een online wijnproeverij gewekt? Graag horen wij wat uw wensen zijn. U kunt een proeverij volledig naar eigen smaak inrichten. Wij zitten klaar om met u mee te denken en van uw proeverij een onvergetelijke ervaring te maken! 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tevreden Relaties die u voor gingen