Onze partners

Samen verzorgen wij mooie momenten en warme herinneringen.

Ik ben Melvin Hardey, een gepassioneerd liefhebber van wijn en gastronomie, tevens RegisterVinoloog®. Met Taste 4 Wine deel ik mijn liefde voor wijn en spijs met u. Maar dat doe ik niet alleen; ik doe het samen met een team van wijnkenners met dezelfde passie voor gastronomie. Samen verzorgen wij mooie momenten en warme herinneringen. Gastvrijheid staat bij ons voorop en gaat hand in hand met kennis, ervaring en ambiance.

Wij bieden u een warm welkom op onze locaties in Amsterdam, Uithoorn, Maarssen en Alphen aan den Rijn waar we er alles aan doen u een onvergetelijke teambuilding of bedrijfsincentive te bezorgen. Ook bij u op lokatie!

Wij ademen de kunst van lekker eten en drinken en dat maakt het verschil. We selecteren onze wijnen met zorg, kennen het verhaal achter de wijnen en weten hoe we ze kunnen combineren met de smaakvolle gerechten van onze koks. Onze zoektocht houdt nooit op, want in de wereld van wijn is altijd iets nieuws te ontdekken. Ook wij proeven soms nieuwe smaken en volgen de laatste ontwikkelingen in het vak. Vraag ons dus ook gerust naar onze eigen lievelingswijn!

Omdat wij verbinding en harmonie hoog in het vaandel hebben staan, streven wij er steeds weer naar onze proeverijen tot een ware beleving te maken waarin het u, als onze gast, aan niets ontbreekt. Uw smaak is het uitgangspunt van onze proeverijen. Wij horen dan ook graag waar u en uw gezelschap van houden, zodat we daar de proeverij op afstemmen.

Voor ons is elke proeverij maatwerk, omdat smaken nu eenmaal verschillen en omdat elk gezelschap anders is. Als onze gast, staat u centraal. Heeft u specifieke wensen, zijn er druifsoorten, wijngebieden of wijnhuizen waar u benieuwd naar bent? Vertel het ons!

taste 4 wine

We ontvangen u graag op een van onze locaties om samen het glas te heffen. Santé!

Melvin Hardey

Wist u dat onze proeverijen zich uitstekend lenen voor een online bijeenkomst?

Samen met u stellen we een mooi arrangement samen en vervolgens zorgen wij voor alle voorbereidingen. U hoeft alleen nog maar in te loggen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Onze wijnen in combinatie met onze prachtige locaties spreken tot de verbeelding. Even denkt u dat u zich in Frankrijk waant en wijnen proeft in een chateau. Bent u geïnteresseerd in een wijnproeverij op een van onze unieke locaties? Schroom dan niet om contact op te nemen, dan nemen wij de opties graag met u door. Graag tot ziens!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Tevreden Relaties die u voor gingen